Mijn weg vooruit

Je kunt er niet omheen.

Aan het buffet, in de krant of tijdens de politieke debatten. Men heeft het erover.

Er wordt zelfs een tentoonstelling gewijd aan de malaise van de binnenstad in Maaseik.

Niet dat het elders zoveel beter is. De leegstand en de achteruitgang laten zich gewoon meer voelen in Maaseik.

Daar is een reden voor, net zoals voor een aantal andere zaken.

Die kunnen we tot op het bot fileren en van de Maasbrug of op sociale media schreeuwen. Het brengt ons geen stap vooruit.

Ik pretendeer te weten hoe we vooruit geraken.

Op basis van mijn ervaring en inzichten als voormalig voorzitter van de middenstand in Maaseik, als voormalig bestuurder bij de Ontwikkelingsmaatschappij Binnenstad Maaseik (OBM), als (gewest)voorzitter van UNIZO en als promotor en coördinator van verschillende ondernemersprojecten in Vlaanderen (waaronder centrummanagement).

Ik wil in gesprek gaan over mijn voorstel voor de binnenstad. Niet met gezagshebbers en niet in vergaderzalen. Wel met de klant – tijdens het weekend van de klant – en rechtstreeks op de werkvloer d.w.z. in een winkelpand – nummer 41 – op de Bosstraat.

Iedereen welkom

Zowel op zaterdag (6 oktober) als op zondag (7 oktober) vinden er 5 sessies plaats. Ieder uur in de namiddag. De eerste om 13.00 uur en de laatste om 17.00 uur.

Telkens licht ik (kort) mijn visie toe, beantwoord uw vragen, noteer opmerkingen en win ideeën in.

Het resultaat is een praktische en haalbare Weg Vooruit voor de handel & wandel in Maaseik.

Hiervoor wil ik gaan!

Vandaar mijn slogan

Ik fiets voor Maaseik 

letterlijk en figuurlijk.